MI PRAVIMO KUĆE PRIJATELJIMA !                                             MI PRAVIMO KUĆE IZ SNOVA PO VAŠOJ MJERI !

            Montažne kuće imaju mnogo veće prednosti od kuća građenih na tradicionalni način. Osim što su udobnije  za stanovanje bolje su i za okolinu. U naše kuće ugrađujemo smo prirodne materijale koji doprinose stvaranju ugodne klime u vašemKlikni za vecu sliku ... domu. Osnovni građevinski materijal je drvo koje je najzdraviji gradjevinski materijal. Kuće su najvećim dijelom izgrađene upravo od drveta koje je prirodno, toplo i ugodno za življenje te zaštićeno je protiv truljenja, insekata i požara. Zidni paneli se proizvode od iverastih ili OSB ploča koje se proizvode na prirodnoj bazi te takodje spadaju u ekološki zdrave materijale koji su dobri za život ljudi. Ekologija naših kuća je u skladu sa najvišim svjetskim standardima. Za izolaciju upotrebljava se prirodna mineralna vuna debljine prema zahtjevima klimatske zone i stavlja se unutar zidova. Takođe se stavlja i stiropor na fasadne zidove (debljine 30-100mm)  koji je odlična zvučna i toplotna izolacija.            

          Montažne kuće imaju dobru toplotnu izolaciju, te možemo uštediti preko 50% toplotne energije po sezoni. Zidovi su dosta tanji od običnih zidova na kućama prevljenim na tradicionalni način te time se povećava iskorištenost prostora koji zauzima kuća za 10%. Vrijeme gradnje montažnih kuća se praktički svodi samo na vrijeme montaže gotovih elemenata (kuća je obično gotova za par sedmica),  zato što se sva konstrukcija i svi glavni elementi izgrađuju iKlikni za vecu sliku ... obrađuju prije gradnje. Sve to doprinosi nižim troškovima gradnje. Takođe osim novca štedimo i vrijeme zato što nije potrebno čekati da se osuše zidovi, ploče itd.

            Imamo veliki izbor kuća u našoj ponudi te takođe imamo mogućnost projektovanja kuća koje će biti prilagođene vašim potrebama i  urbanističkim uslovima. Montažne kuće mogu biti postavljene i na slabo nosećem području zahvaljujući lakšoj konstrukciji od zidanih kuća. Otpornije su na zemljotrese od klasičnih kuća. Ova veoma značajna prednost postignuta je izuzetno dobro projektovanom konstrukcijom. Cijena kuća je fiksna tako da kupac uvjek može da zna na kolike troškove može da računa.

 

Prednosti montažnih kuća:

            - najsavremenija tehnologija izgradnje,Klikni za vecu sliku ...

            - preve se po željama i potrebama kupaca,

            - preve se po principu "ključ u ruke",

            - poseban tretman za svakog kupca,

            - ekološki materijali,

            - ušteda energije,

            - odlična zvučna i toplotna izolacija,

            - brza i ekološka gradnja,

            - otpornost na zemljotrese,

            - optimalan odnos cijene i kvaliteta,

            - višegodišnja garancija,

            - visoka profesionalnost radnog kadra,

            - niski troškovi održavanja.