Politika privatnosti

1. Uvod

Dobrodošli na naš sajt montaznekuceberic.com. Vaša privatnost je nam je od izuzetnog značaja. Ova politika privatnosti objašnjava koje informacije prikupljamo od vas kada posjetite naš sajt i kako te informacije koristimo.

2. Koje informacije prikupljamo

Prikupljamo dvije vrste informacija:

  • Informacije koje nam direktno pružate: Ove informacije uključuju sve podatke koje nam šaljete putem kontakt forme, kao što su vaše ime i adresa e-pošte.
  • Informacije koje prikupljamo automatski: Koristimo Google Analytics da bismo pratili i analizirali način na koji korisnici koriste naš sajt.

3. Kako koristimo prikupljene informacije

  • Praćenje posjeta: Koristimo Google Analytics da bismo analizirali korisničko ponašanje i poboljšali vaše iskustvo na našem sajtu.
  • Odgovaranje na upite: Koristimo informacije koje nam pružate putem kontakt forme da bismo odgovorili na vaše upite i komunikaciju.

4. Prava korisnika

Korisnici imaju pravo da zahtjevaju pristup, ispravku ili brisanje svojih ličnih podataka. Takođe, imate pravo da se u bilo kom trenutku povučete iz bilo koje aktivnosti koja uključuje vaše lične podatke.

5. Kolačići i praćenje

Koristimo Google Analytics, koji koristi kolačiće da bismo analizirali kako korisnici koriste sajt. Kolačići su male datoteke koje sajt šalje vašem računaru kako bi zabilježio vaše ponašanje na sajtu.

6. Bezbjednost podataka

Iako ne prikupljamo osjetljive informacije, štitimo vaše podatke koristeći savremene tehnologije. Informacije iz kontakt forme šalju se direktno na našu e-mail adresu i ne skladište se na web serveru.

7. Veze ka drugim sajtovima

Naš sajt sadrži veze ka našim profilima na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram. Nismo odgovorni za prakse privatnosti ovih platformi i preporučujemo da pročitate njihove politike privatnosti.

8. Izmjene Politike Privatnosti

Sve izmjene naše politike privatnosti će biti objavljene na ovoj stranici. Molimo vas da redovno provjeravate da li postoje ažuriranja ili izmjene naše politike privatnosti.

9. Kontakt informacije

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona koji možete pronaći na našem sajtu.

 

Ažurirano: Oktobar 2023.